اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

پزشکی قانونی علت فوت «نسرین قادری» را اعلام کرد

پزشکی قانونی علت فوت «نسرین قادری» را اعلام کرد دادستان شهریار در رابطه با آخرین نتایج حاصل شده در پرونده فوت نسرین قادری اظهار کرد:طبق گزارش نهایی پزشکی قانونی علت فوت خانم نسرین قادری مصرف متانول (الکل غیر خوراکی) و مسمومیت ناشی از آن اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عسگری‌پور، دادستان شهریار در رابطه با آخرین نتایج حاصل شده در پرونده فوت نسرین قادری اظهار کرد: پس از اعلام فوت این فرد به مرجع قضایی، پرونده در دادسرا تشکیل و جسد مرحومه نیز برای انجام معاینات تخصصی و آزمایش‌های علمی به پزشکی قانونی فرستاده شد.

 

وی افزود: طبق گزارش نهایی پزشکی قانونی علت فوت خانم نسرین قادری مصرف متانول (الکل غیر خوراکی) و مسمومیت ناشی از آن اعلام شده است.

 

دادستان شهریار پیش‌تر نیز اعلام کرده بود که پس از معاینه جسد خانم قادری، هیچ گونه آثار ضرب و جرح مبنی بر شکستگی، در رفتگی، سیاه شدگی یا کبودی بر روی بدن متوفیه رویت نشده و تشخیص اولیه پزشکی قانونی مسمومیت این فرد بوده است.

 

گفتنی است نسرین قادری، یکی از افرادی است که نام وی طی چند روز گذشته به عنوان یکی از کشته شدگان حوادث اخیر مطرح شده است. رسانه‌های ضد انقلاب، در خبرهای خود به صورت پرحجم مدعی شده‌اند که این فرد به علت ضربات باتوم در تجمعات شهر شهریار کشته شده است.

 

این ادعای رسانه‌های ضد انقلاب در حالی مطرح شده که خانواده نسرین قادری بلافاصله، خبر دروغ کشته شدن دخترشان را تکذیب کردند.

 

بر اساس این گزارش، خانم قادری در منزل شخصی خود فوت کرده و حالا مشخص گردیده علت این اتفاق، مسمومیت شدید ناشی از مصرف الکل غیرخوراکی بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار